Изберете страница
ЛИЗИНГ

eRider, ви предоставя възможност да закупите избран от Вас продукт при изгодни лизингови, условия предоставени от водещите банки в тази сфера!

Предлагаме Ви възможност на да кандидатствате за покупки на изплащане по телефон.

Механизъм на процеса:

Свързвате се с нас (по телефон или на имейл), като предоставяте информация за избрания продукт, две имена, телефон за връзка и имейл;

Банката ще се свързже с Вас и ще ви преведе през процеса на кандидатстване;

Ние изпращаме стоката към Вас в случай на одобрение;

Гаранция

Всеки модел е с 24 (двадесет и четири) месеца гаранция, с изключение на определени компоненти. Повече информация за гаранционните условия, можете да намерите Тук.

БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ

Безплатен тест на място в магазина на еRider в Стара Загора. Имате възможност да тествате всеки един модел от предлаганите тротинетки и велосипеди, да усетите емоцията от придвижването с тях и да се уверите в избора си.

За целта е заповядайте на място в нашия шоурум и попълнете декларация.

СЕРВИЗ

Ние от eRider идаме да Ви уверим в  сигурността и удобството при използването на нашите електрическите тротинетки и велосипеди!

Разполагаме със собствен сервиз и оригинални резервни части за всеки модел като Ви предлагаме както гаранционно, така и извънгаранционно обслужване на закупените от нас модели.

eRider е екип от млади хора, водени от общa страст – съчетаването на новите технологии с природосъобразния начин на живот и опазването на околната среда.

preloader